KAMPANJE

Vurderer du usynlig tannregulering? Velkommen til en uforpliktende konsultasjon hos oss, til kraftig redusert pris!

På konsultasjon tar vi et panoramarøntgen for oversikt over din tannstatus inklusive røtter. Så tar vi et digitalt avtrykk av dine tenners posisjon og bitt. Ved hjelp av topp moderne utstyr får kjeveortopeden full oversikt over dine tenner og behov, og vill  forklare dine muligheter og alternativ. Til sammen blir dere enig om en plan med fastpris.

 

Visste du at spesialister i kjeveortopedi tilbyr Invisalign til samme pris som allmenntannleger gjør? Kjeveortopeden har imidlertid tre års utdannelse i tannregulering i tillegg til tannlegeutdannelsen, mens allmenntannlegen har gått et weekendkurs og gjennomgått teknikken med Invisalign.

 

Invisalign teknikken bygger på en grundig steg for steg planlegging ved hjelp av algoritmer, 3D software og kjeveortopedisk kunnskap. Når planen er klar lages det en tynn invisalign skinne som ligger over tennene og skiftes ut med kortere mellomrom. Hver skinne flytter litt på tennene, slik planen i forkant bestemt. 

 ​

Kjeveortopeden har mye kunnskap og lang erfaring innen tannreguleringsfaget, i tillegg til at han/hun kan tilby mange alternative behandlinger, også usynlige metoder, som kanskje skulle passe dine behov bedre. Disse har ikke allmenntannlegen kunnskap om eller mulighet å tilby. Hvorfor ikke gjøre det hos en ekspert når du først skal gå i gang med en så viktig behandling og investering?

Noen voksne kan også ha krav på refusjon fra HELFO, for eksempel ved regulering etter periodontitt eller hvis man mangler tenner fra fødselen av. Slik refusjon får du kun hos en spesialist i kjeveortopedi.

 

Vurderer du å investere i smilet ditt? Bruk deg av høstkampanjen vår og finn ut hvilke muligheter du har hos en ekspert i faget.

 

Velkommen til oss på Nesodden Tannregulering.

Du finner oss her

Tangen senter (2. etg)

Vestveien 51

1450 Nesoddtangen

 Tlf: 64 80 88 08 // Epost

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag 

08.30-15.00

08.30-16.30

08.30-15.00

08.30-16.30

08.30-14.30

  • Grey Facebook Icon

© 2023 Nesodden Tannregulering