Fastsittende tannregulering

Fastsittende tannregulering er klosser, også kalt brackets, som sitter fastlimt på tennene og har en bue som er festet til klossene. Apparaturen påfører tennene kraft for å fremme en ønsket flytting til riktig posisjon.  

Det finns forskjellige typer brackets. Noen er større enn andre, og de kommer i både stål og tannfarget porselen. Alle typer fungerer like bra. Nesodden Tannregulering tilbyr Klassisk tannregulering, usynlig tannregulering som Incognito og Keramisk tannregulering. 

Klassisk Tannregulering er den vanligste typen som blir brukt blant barn og ungdomspasienter. Metallklosser eller brackets blir limt utenpå tennene og en metall bue festes til bracketsene.

 

Nesodden Tannregulering bruker en av de minste bracket-typen på markedet, som er både effektiv og mer komfortabel. Pasienter synes også de er mindre synlige, og aller viktigst er renholdet av mindre brackets enklere. 

 

 

Keramisk Tannregulering fungerer på den samme måten som klassisk tannregulering, men klossene eller bracketsen er laget av tannfarget porselen og er nesten usynlig. Hvis du trenger tannregulering i begge kjever, kan du velge ulike reguleringstyper til hver kjeve. Kanskje velger du en dyrere og mer usynlig tannregulering til overkjeven og klassisk tannregulering til underkjeven, da den er mer bortgjemt? 

Incognito er en fullstendig usynlig tannregulering som blir produsert og tilpasset hver enkelt pasient. Den blir limt på baksiden av tennene. Denne metoden er like effektiv som klassisk tannregulering men mer kostbar grunnet individuell produksjon hos produsenten og mer komplisert appliserings-teknikk for reguleringstannlegen.

Ta kontakt dersom du lurer på noe.

shutterstock_679577266.jpg
shutterstock_759381385.jpg
mamma med incognito.jpg